INFORMATION OM SVAMPINFO SvampInfo skapades med målet att samla seriös och korrekt information om Psykedeliska svampar och presentera den på svenska, samt att bekämpa desinformation. Desinformation i form av myter eller förvanskad fakta sprids ofta via mun till mun, eller på internet på forum som exempelvis Flashback. Den leder till skador, exempelvis genom inkorrekta doseringsangivelser, felaktig identifikation av vilda svampar, eller dåliga upplevelser då personen som äter svamp för första gången aldrig hört talas om begreppen set & setting. Det är problem som hade kunnat undvikas genom att rätt information hade nått fram först. SvampInfo verkar därmed för att utbilda brukare, ty kunskap är det samma som skadeprevention.

Texterna på SvampInfos sidor är till stor del gjorda av Knarkkorven, men med stor hjälp från många hjälpsamma människor på Magiska Molekyler. Speciellt tack till soffuggla som korrekturläst allt! Därtill Stoneroller som skrivit en av identifikationsguiderna för toppslätskivling.

Kritik samt förslag på förbättringar eller förändringar av informationen som presenteras på SvampInfo, eller gällande sidan i sig sker antingen privat i PM till Knarkkorven eller publikt i tråden om SvampInfo. Så du behöver vara en registrerad användare på forumet för att kunna kontakta mig.

Här kan du se hur SvampInfo växte fram

In englishFor international visitors!