Magiska Molekyler > Knarkkorven > Cannabisinfo

Ska man blanda med tobak?

För mig är det helt obegripligt att man måste blanda med någonting alls. Ska man röka jointar innebär det givetvis att man måste blanda ut haschet med någonting. Problemet är att någonting = organiskt material, och brinnande organiskt material innehåller cancerframkallande tjära.

Man vill med andra ord röka så lite som möjligt, och det gör man genom att röka rent. Utan te, utan oregano och givetvis utan tobak. Tobak innehåller den starkt beroendeframkallande drogen nikotin!

"Why mix a Killer with a Thriller?

I have no intention of here of insulting those who chose to smoke cannabis with tobacco. But I personally became addicted to tobacco through smoking joints. I know of many others the same. It took me years of struggle to give up tobacco. Many of my friends still have not succeeded and we all know about the premature death of tobacco smokers. Both my parents for a start.

I only want to help prolong your life and improve your health. Toke Safe. Cannabis and Tobacco Don't mix!"

Läs gärna mer om detta på: Tobacco and Cannabis

Hur tar man bort nikotinet?

För er som ändå inte har någon lust att röka haschet/gräset rent eller inte har tillgång till någon rökbar ört som inte innehåller tobak och samtdigt inte smakar skit så finns det ett par metoder för att få bort nikotinet från tobaken. Den första metoden är rostning. Man tar och häller ut tobak på en bit aluminiumfolie, viker ihop till ett litet paket som man sedan eldar på. Den större delen av nikotinet kommer nu att förångas (vaporiseras).

En ännu effektivare metod är att ta ett paket tobak (antingen cigaretter eller piptobak) och lägga i ett vattenbad i ett dygn. Filtrera sedan bort tobaken och häll ut vattnet (som innehåller nikotinet). Torka tobaken och du har nikotinfri tobak.

Tyvärr tar ingen av dessa metoder bort det radioaktiva ämnet polonium-210 som finns i gödningen tobaksodlare använder och som tas upp av tobaken när den växer upp. (se källa 1, källa 2) LÄNKAR:

Toke Pure Från UKCIA


[ Om CannabisInfo ] [ Tillbaka till Index ]

CannabisInfo garanterar inte att all information är korrekt. Vi uppmanar alla att läsa information från båda sidorna i cannabisfrågan för att bilda sig en egen uppfattning av vad som är lögn, sanning och propaganda.

Om du söker argument eller vill veta vad vetenskapen kommit fram till angående cannabis skadlighet, läs Legaliseringsguiden.

Denna sidan uppdaterades senast: Sunday 02 August 2015 16:52.