Index
Information om rökverktyg
Pipskålar och nät
Läsarnas egna byggen

Introduktion

Detta är en mycket enkel bong, som man tillverkar på några minuter. Den är mycket välkänd, och jag bör tillägga att jag inte kom på denna ide själv.

När jag tillverkade den första bongen på detta sätt så använde jag en grekisk 33cl-burk med tonic-vatten. Texten på den var "sicua iasvnutdulsåtjaniiludu". Detta skulle kunna ha blivit namnet på denna modellen, men vem fan kan då uttala det. Därför får den helt enkelt heta "Bubblande Burken".

Så här gör du

Du behöver en aluminiumburk, 33cl eller 50cl spelar ingen större roll. Du behöver också 7-10cm tunnt rör, och en skål att ha tobaken i. Hålen gör du med en syl, eller annat vasst föremål. Det första hålet är till för röret. Täta runt röret med silvertejp eller nåt annat som förutom att täta också ger konstruktionen lite styrka.

Det andra hålet har du ett par centimeter över den tilltänka vattenytan. Det hålet håller du för när du drar in röken i lungorna, släpper när du endast har lite kapacitet kvar i lungorna, och då drar du i dig den sista röken som finns i burken. Ahhh...


Ritning på burken. Inga foton finns.


Alla synpunkter och kommentarer hänvisas till privata meddelanden i Magiska Molekylers Forum.

Besök även mina andra sidor.

Why drink and drive, when you can smoke and fly?

Denna sidan uppdaterades senast: Friday 11 September 2009 16:12.