Index
Information om rökverktyg
Pipskålar och nät
Läsarnas egna byggen

Introduktion

Först så är det nog lämpligt att förklara vad en vaporizer är för något. Det är ett rökverktyg som du använder om du vill slippa röken som tobaken skapar när den "eldas" på vanligt sätt. Du lägger din högkoncentrerade tobak i vaporizern och hettar sedan upp den med en tändare. När temperaturen höjs inne i vaporizern så kommer de trevliga ämnena att vaporiseras och du kan andas in dom, utan att andas in tjäran och den andra skiten som finns i vanlig rök.

Så här gör du

Ok. För detta arbete så behöver du en bit rör (i mitt fall 5 cm) och en längre bit antenn (sno från en trasig radioapparat eller nåt...) Antennens längd är hos mig ca 15 cm utfälld. Kapa så lång du vill. Själv ville jag att min skulle vara liten och behändig när den är ihopfälld.

Sedan plattar du till rörstumpen i ena ändan så det blir riktigt tätt. nu ska vi se till att få ett luft-in-hål, och samtidigt ett bra fäst för antennen. Detta går lättast om man klämmer till med en polygrip på röret. Då blir det som du ser lite ovalt. Sedan klämmer du en gång till innanför din första klämning, men först när du snurrat röret 90 grader. Nu får du ett jättebra fäste som klämmer åt antennen på 4 sidor, men samtidigt släpper in luft!

Din antenn-vaporizer är nu färdig!


Alla synpunkter och kommentarer hänvisas till privata meddelanden i Magiska Molekylers Forum.

Besök även mina andra sidor.

Why drink and drive, when you can smoke and fly?

Denna sidan uppdaterades senast: Friday 11 September 2009 16:12.